Wie is Fleur

Healthy Spoon by Fleur… bij mij dus

Maar bij wie ben je dan? 

Intussen bestaat de naam Healthyspoon al een tijdje maar pas sinds dit jaar ben ik er echt actief mee aan de slag gegaan. Voor deze “ Healthyspoon”  tijd werkte ik 20 jaar als docent gezondheidskunde bij het ROC Tilburg en gaf ik zorg&welzijn en kooklessen bij de Norbertus Gertrudis mavo in Roosendaal. Intussen heb ik nog verschillende opleidingen en cursussen gedaan om mijn kennis te verhogen en mijn kijk op gezonde voeding te verbreden. Ik heb de opleiding gewichtsconsulent afgerond en een cursus orthomoleculair gewichtsmanagement gedaan. Daarna heb ik me verdiept in het feit dat de ziekte Diabetes Mellitus type 2 door gezonde voeding te verbeteren en zelfs te genezen is tijdens een cursus bij het instituut Ortho Linea.

Na 20 jaar onderwijs was het tijd voor iets anders.  Het leuke is dat in Healthyspoon alles samen komt wat ik zo belangrijk en leuk vind. Mensen iets leren over wat je zelf kunt doen om gezond te eten, in de keuken aan de slag gaan en natuurlijk lekker eten. Met koken kun je zoveel kanten op. Denk aan je gezondheid bevorderen – gezellig met mensen aan tafel zitten- je creativiteit ontdekken – je leert door te koken over andere culturen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Voor mij is elk gerecht een kunstwerk, van losse ingrediënten naar een eindresultaat vol geur, kleur en smaak. En als je dan ook nog de goede keuzes maakt qua ingrediënten die je gebruikt dan wordt ook je gezondheid daar beter van. Daar word je toch blij van!!! Zo wordt ieder gerecht een feest op een bordje.

 

 

 

Hopelijk ben je nieuwsgierig geworden en zie ik je snel

Groetjes Fleur Farla 

www.healthyspoon.nl